Raudonas Setubalio regiono vynas. Gamintojas Antonio Saramago Vinhos. Veislės sudėtis: "Castelao", "Alicante Bouschet". Stiprumas: 14,1%. Dera su: griliaus mėsa, žuvies patiekalais, minkštu sūriu.
Citrusiniai vaisiai, gaiva ir mineraliniai aromatai yra pagrindinės šio vyno savybės. Baltas vynas pasižymi subalansuotu ir ilgai burnoje išliekančiu skoniu.
Baltas sausas Setúbal regiono vynas. Gamintojas: Antonio Saramago Vinhos. Veislės sudėtis: Antão Vaz ir Arinto. Stiprumas: 13%. Dera su: žuvies patiekalais, minkštu sūriu.
Puikus aromatinis intensyvumas, kuriame vyrauja džiovinti vaisiai ir egzotiška mediena bei cukruotų vaisių niuansai. Tai stipresnis, tačiau elegantiškas vynas.
Rusvos, būdingos oksidaciniam procesui, spalvos, kuri pastebima šio tipo portuose. Iškart atsiskleidžia džiovintų vaisių ir skrudintų riešutų kvapai, jaučiama egzotinė mediena ir vaisų sirupas. Porto struktūra elegantiška ir subalansuota, išraiškingai pabrėžtas gaivus rūgštingumas.
PERA MANCA - Cartuxa vyninės šedevras. Geriausias tarp geriausių ne tik Alenteže, bet ir visoje Portugalijoje. Raudonas PERA MANCA vynas yra ne tik prabangus bet ir brangus vynas. Vyno butelio kaina siekia daugiau nei 300 eurų. PERA MANCA yra kultinis pietų Portugalijos vynas. Analogiškai BARCA VELHA vynui, kuris pasiekęs šlovės viršūnes šiaurinėje Portugalijoje. Baltasis vynas PERA MANCA yra gaminamas iš…
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu. GeraiPrivatumo politika