Kavos pupelės NEGRITA RUBI 1 Kg

Kavos pupelės NEGRITA RUBI – Kavos pupelių mišinys. Glotnus, idealiai subalansuotas espresso puodelis… Kavos pupelių mišiniai – kavos pupelių skrudintojo kūrinys. Slaptas receptas gaunamas maišant skirtingas Single origin kavos pupeles, derinant jų charakterius, skonius ir aromatus.

18,99

Aprašymas

Kavos pupelės NEGRITA RUBI 1 Kg

Kavos pupelės NEGRITA: kavos pupelių mišinys

 

Kavos pupelės NEGRITA RUBI 1 kg – puiki Portugališka kava

Kavos pupelės NEGRITA RUBI – Kavos pupelių mišinys. Glotnus, idealiai subalansuotas espresso puodelis … Kavos pupelių mišiniai – kavos pupelių skrudintojo kūrinys. Slaptas receptas gaunamas maišant skirtingas Single origin kavos pupeles, derinant jų charakterius, skonius ir aromatus.

Jei skaitote šias eilutes, greičiausiai esate naujų patirčių ieškotojas.

Portugališkos kavos pupelės. Tradicija ir tęstinumas.

Negrita – vienas seniausių kavos importo ir skrudinimo srityje dirbančių šeimos verslų Portugalijoje. Jau beveik 100 metų kompanija puoselėja ilgametes kavos skrudinimo tradicijas. Siekdama kokybės, visą procesą – nuo pupelių parinkimo iki pakavimo – įmonė atlieka pati.

Portugališko vyno ambasadoje siūlome išskirtines kavos pupeles. Jos užaugintos tolimose buvusiose Portugalijos kolonijose. Su meile paskrudintos patyrusių Portugalijos meistrų.

BRASIL CERRADO, 100 % Single Origin Arabica. Brazilija – šalis, kuri jau 150 metų laikoma didžiausia kavos augintoja. Cerrado regionas išsiskiria kavai tinkamu pastoviu klimatu, aukštingumu bei auginamos kavos kokybe. Kavos charaktris – tiems, kas mėgsta stiproką aromatą, sodrią tekstūrą, riešutų, karamelės ar saldaus šokolado skonį.

CAPE VERDE FOGO, 100 % Single Origin Arabica. Iš retų, ypatingų kavos pupelių kolekcijos. Siūloma tik išskirtinėse tarptautinėse kavos rinkose. Vertinama dėl unikalaus, rafinuoto charakterio. Kavos skonis – kibirkščiuojanti rūgštelė, gaiva, švelnus ir lengvas aromatas, saldus ir gėliškas poskonis. Ypatinga, kaip ir sala, kur gimė ši kava.

TIMOR, 100 % Single Origin Arabica. Retos kavos pupelės iš retų kavos pupelių kolekcijos. Šios kavos eksportas yra labai ribotas. Pastaroji kavos pupelių rūšis buvo išvesta ir auginama tik šioje Indonezijos saloje. Kavos charakteris – švelnaus ir saldaus vaisių ir gėlių skonio, lengvos tekstūros. Kava pasižymi minkšta ir lengva rūgštele.

Kuo švelnesnis yra kavos pupelių skrudinimas, tuo aiškiau atsiskleidžia kavos unikalumas, užčiuopiami jos skoniai, užuodžiami aromatai. Tokį jį ir siūlome.

Trumpai apie kavą

Kava pasižymi begale skirtingų charakterių, skonių ir aromatų. Kavos pupelių skiriamieji ypatumai priklauso nuo jų geografinės kilmės. Visi trys pasaulio kavos auginimo regionai – Lotynų Amerika, Azija ir Afrika – skiriasi savo dirvožemiu, vyraujančiu aukštingumu ir klimatu.

Tai formuoja unikalų kavos charakterį. Single origin – vienos rūšies, iš konkrečios šalies ar regiono kilusios pupelės, pasižyminčios tik joms būdingu charakteriu, sukurtu vietinio mikroklimato. Single origin kavos pupelės suteikia galimybę suprasti kokio skirtingo bei savito skonio ir aromato gali būti skirtingomis sąlygomis auginta kava.

Kavos pupelių mišiniai – kavos pupelių skrudintojo kūrinys. Slaptas receptas gaunamas maišant skirtingas Single origin kavos pupeles, derinant jų charakterius, skonius ir aromatus. Kuo švelnesnis yra kavos pupelių skrudinimas, tuo aiškiau atsiskleidžia kavos unikalumas, užčiuopiami jos skoniai, užuodžiami aromatai.

Kaip paruošti gerą kavą?

Kad kava atskleistų savo charakterį, sumalkite pupeles prieš pat ruošiant kavos puodelį. Jei kavą plikysite puodelyje, sumalkite pupeles truputį rupesniu malimu.  Užpilkite šviežiai užvirusiu ir keletą minučių pailsėjusiu vandeniu (rekomenduojama 92-95 C˚). Į vidutinio dydžio puodelį rekomenduojama dėti 2-3 šaukštelius maltos kavos. Užpylus kavą reikėtų palaukti 4–5 minutes, ir tik tada išmaišyti ir gerti.

Kavos pupeles laikykite sandariame inde, kad jų neveiktų šviesa, drėgmė, temperatūrų kaita ir oras.