Subtilūs burbuliukai ir puikus obuolių, kriaušių ir mandarinų skonis. Gėlių aromatai, citrusinių vaisių, kriaušių ir žalių obuolių skoniai. Vynas pasižymi gana aukštu gaiviu rūgštingumu.
Intensyvūs raudonųjų vaisių aromatai ir šokolado natos dera su itin gilia šio vyno spalva. Juodųjų miško uogų, balzaminių žolelių, mentolio ir eukalipto poskoniai. Subtilus rūgštingumas suteikia šiam vynui gaivumo.
Vynas atrodo lyg krikštolinis. Juntamas gaivus, citrusinių ir tropinių vaisių aromatas. Vynas subalansuoto vaisinio skonio. Iš tiesų geros kokybės, nebrangus baltas vynas.
Reserva porto vynas Quinta do Javali. Intensyvi rubino spalva. Vyrauja prinokusių raudonų vaisių natos. Ryškus slyvų ir figų aromatas. Burnoje jaučiami prinokusių vaisių, slyvų poskoniai.
Baltas Alentežo regiono vynas Monte de Pinheiros Branco 2021 - puikus Alentežo regiono Portugališkas vynas. Harmoningas Antão Vaz, Roupeiro ir Arinto vynuogių veislių mišinys.
Artišokų kreminė užtepėlė CARM ruošiama iš rankomis skintų aukščiausios kokybės artišokų širdžių, sumaišytų su vyno actu ir šviežio aromato CARM alyvuogių aliejumi. Idealiai tinka su salotomis, ant grotelių keptomis daržovėmis arba tradiciniu būdu - užtepant ant duonos.
Raudonas Setubalio regiono vynas. Gamintojas Antonio Saramago Vinhos. Veislės sudėtis: "Castelao", "Alicante Bouschet". Stiprumas: 14,1%. Dera su: griliaus mėsa, žuvies patiekalais, minkštu sūriu.
Citrusiniai vaisiai, gaiva ir mineraliniai aromatai yra pagrindinės šio vyno savybės. Baltas vynas pasižymi subalansuotu ir ilgai burnoje išliekančiu skoniu.
Džiovintų pomidorų užtepėlė / pomidorų pasta CARM 130 g. Aukščiausios kokybės pomidorų užtepėlė. Produktas gaunamas sumaišius saulėje džiovintus pomidorus su CARM alyvuogių aliejumi. Rekomenduojama naudoti ruošiant padažus, užpilus ar kitus gurmaniškus patiekalus. Puikiai tinka su makaronais ir ryžių patiekalais.