1989 metu vynas MOSCATEL DOURO 0.50 l

1989 metų vynas Moscatel Douro – puikus Adega de Favaios vyninės produktas, tinkantis visiems mėgstantiems brandintus, spirituotus vynus

95,00

Aprašymas

1989 METŲ VYNAS MOSCATEL DOURO 0.5 l

1989 metu vynas Moscatel Douro: kolekcinis moscatel vynas, kolekcinis vynas
Regionas
: Favaios, Douro
Vynuogių veislė: Moscatel Galego Branco
Alkoholio koncentracija  (º) : 17,30% alc./vol.
Vyno klasifikacija: DOC Moscatel do Douro
Techniniai duomenys:
pH – 3,40
bendras rūgštingumas – 4,70 g/L
Cukrus – 130 g/L
Vynuogynų aukštis virš jūros lygio: nuo 450 iki 580 metrų
Oenologas: Miguel Ferreira

1989 metų vynas MOSCATEL DOURO 0.5 l

Favaios 1989 metu Moscatel yra toks vynas, kuris renkamas ir gaminamas tik tais metais, kai vynuogės pasižymi išskirtine kokybe. Kruopščiai atrinkus geriausias „Favaios“ vynuoges, jos buvo maceruojamos ir fermentuojamos, kaip tradiciškai būdavo daroma šiame regione.

Nepaisant ilgų brandinimo metų, šis Muscat vynuogių veislės vynas vis dar turi būdingiausius šios vynuogių veislės aromatus. Tarp jų tokius kaip apelsinas ir mandarinas. 1989 metų likerinis Moscatel vynas taip pat pasižymi medaus, razinų, sausų figų ir karamelės kvapais, kurie suteikia jam kompleksiškumo. Kalbant apie skonį, vynas atskleidžia tipišką „Favaios Muscat“ vyno saldumą, labai gerai suderintą su šiam regionui būdingu rūgštingumu.

Vynuogės: Moscatel Galego

Stiprumas: 17,3%

Adega de Favaios

Adega de Favaios – Favaios mieste Douro DOC regione 1952 m. veiklą pradėjusi vyno darykla. Regione vyrauja Moscatel Galego Branco vynuogių veislė, kuri yra pagrindinė vynuogių rūšis, naudojama vyno gamybai. Visoje Portugalijoje puikiai pažįstamas vyno daryklos gaminamas pastiprintas „moscatel“ vynas. 2018 m. Moscatel Colheita 1999 Belgijoje vykusioje tarptautinėje parodoje apdovanota sidabro medaliu.

Ne mažesnio dėmesio sulaukia ir putojantys Reserva ir Grande reserva vynai iš moscatel vynuogių, kurių galite rasti ir mūsų Portugališko vyno parduotuvėje. Vyno daryklos gaminamo vyno kaina patiks kiekvienam vyno mėgėjui.

Daugiau informacijos apie Adega de Favaios ir jų gaminamus vynus rasite vyno daryklos paskyroje http://adegadefavaios.pt/idade?goto=http://www.adegadefavaios.pt/#

Papildoma informacija

Gamintojas

Regionas

Butelio dydis

Vynuogių veislė

Metai

Vynas su dėžute

Vynas su dėžute