Vynas, sukurtas pagal biodinaminės vynuogininkystės koncepciją. Tamsi rubino spalva su violetiniu atspindžiu. Aromatas sujungiantis juodus kaulavaisius ir medžio žievės natas. Dominuoja juodųjų slyvų ir labai prinokusių juodųjų vyšnių natos, gervuogių užuominos.
Vynas, sukurtas pagal biodinaminės vynuogininkystės koncepciją. Šviesiai rubino spalva, tokia kaip raudonos vyšnios spalva. Stiprus ir patrauklus aromatas. Raudonųjų vaisių aromatai vyrauja subalansuoto brendimo metu. Intensyvus skonis, dominuoja raudonos vyšnios, agrastai, avietės. Vaisinės natos sujungtos su gyvybingu minerališkumu
Vynas, sukurtas pagal biodinaminės vynuogininkystės koncepciją. Rubino spalvos, aromatas turi stiprią vaisinę išraišką. Aromatinės prinokusių raudonų vaisių, tokių kaip braškės, gervuogės ir raudonos slyvos, natos dominuoja šiame vyne.
Subtilūs burbuliukai ir puikus obuolių, kriaušių ir mandarinų skonis. Gėlių aromatai, citrusinių vaisių, kriaušių ir žalių obuolių skoniai. Vynas pasižymi gana aukštu gaiviu rūgštingumu.
Krištolinė šiaudų spalva su citrusinių vaisių atspindžiais. Smulkūs natūralios fermentacijos ir ilgai išliekantys burbuliukai. Citrusiniai vaisiai – baltasis greipfrutas, riešutai ir šviežia „brioch“ duonelė. Jaučiamos keptų obuolių užuominos.