1989 metu vynas - moscatel douro

1989 metu vynas - MOSCATEL 1989 portas

1989 metu vynas – portas “Moscatel Douro 1989” yra puikus Adega de Favaios vyninės produktas, tinkantis visiems mėgstantiems brandintus, spirituotus vynus. 

Favaios 1989 metu portveinas yra toks vynas, kuris renkamas ir gaminamas tik tais metais, kai vynuogės pasižymi išskirtine kokybe. Kruopščiai atrinkus geriausias „Favaios“ vynuoges, jos buvo maceruojamos ir fermentuojamos, kaip tradiciškai būdavo daroma šiame regione. 

Nepaisant ilgų brandinimo metų, šis Muscat vynas vis dar turi būdingiausius šios vynuogių veislės aromatus, tokių kaip apelsinas ir mandarinas. Jis taip pat pasižymi medaus, razinų, sausų figų ir karamelės kvapais, kurie suteikia jam kompleksiškumo. Kalbant apie skonį, vynas parodo tipišką „Favaios Muscat“ vyno saldumą, labai gerai suderintą su šiam regionui būdingu rūgštingumu.

Vynuogės: Moscatel Galego

Stiprumas: 17,3%

ADEGA DE FAVAIOS

Adega de Favaios – Favaios mieste Douro DOC regione 1952 m. veiklą pradėjusi vyno darykla. Regione vyrauja Moscatel Galego Branco vynuogių veislė, kuri yra pagrindinė vynuogių rūšis, naudojama vyno gamybai. Visoje Portugalijoje puikiai pažįstamas vyno daryklos gaminamas pastiprintas „moscatel“ vynas. 2018 m. Moscatel Colheita 1999 Belgijoje vykusioje tarptautinėje parodoje apdovanota sidabro medaliu. Ne mažesnio dėmesio sulaukia ir putojantys Reserva ir Grande reserva vynai iš moscatel vynuogių, kurių galite rasti ir mūsų Portugališko vyno parduotuvėje.

Daugiau informacijos apie Adega de Favaios ir jų gaminamus vynus rasite vyno daryklos paskyroje http://adegadefavaios.pt/idade?goto=http://www.adegadefavaios.pt/#

Išmėginkite geriausius pasaulyje

Kur mus rasti?