Quinta da Devesa 1944 portas: unikalus proginis vynas. Brandinimas: >70 metų, 550 L ąžuolo statinėse. Alkoholio koncentracija: 21,00%. Apdovanojimai: Robert Parker – 95 balai.
Quinta da Devesa 1976 portas: unikalus proginis vynas. Brandinimas: >40 metų, 550 L ąžuolo statinėse. Alkoholio koncentracija: 21,00%. Apdovanojimai: Robert Parker – 94 balai.
Intensyvi gintaro spalva su žalsvais atspalviais. Dominuoja džiovintų vaisių kvapai su ryškiomis lazdyno riešutų natomis. Gerai struktūrizuotas vynas, juntami švelnūs karamelės ir šokolado poskoniai.
Idealiai tinka su graikinių riešutų ir migdolų pyragais. Geriausia patiekti 12–14°C temperatūroje.
Tai intensyvaus aromato Favaios regiono porto vynas puikiai išlaikęs citrusinių vaisų natas. Jame galite rasti gausius senėjimui būdingus aromatus, tokius kaip graikinio riešuto, džiovintos figos, skrebučio ir šokolado. Tai kompleksiškas, tačiau subtilus, salstelėjęs vynas.
„Favaios 1989“ yra toks vynas, kuris renkamas ir gaminamas tik tais metais, kai vynuogės pasižymi išskirtine kokybe. Kruopščiai atrinkus geriausias „Favaios“ vynuoges, jos buvo maceruojamos ir fermentuojamos, kaip tradiciškai būdavo daroma šiame regione.
„Vintage Port“ yra specifinis „Ruby Port“ stilius, kuris gaminamas tik išskirtiniais metais ir iš prinokusių vynuogių. Fermentuotas pastiprintas vynas 2 metus brandintas masyviose ąžuolo statinėse. 1994 m. metų derlius. Išpilstytas į butelius 2020 m.
Fermentuotas pastiprintas vynas 2 metus brandinamas masyviose ąžuolo statinėse. Išpilstytas į butelius, vynas toliau bręsta, keisdamas skonį, spalvą, aromatus. Taip jis gali būti brandinamas daugelį dešimtmečių.
Šis medžiu ir kvapniais prieskoniais alsuojantis spirituotas Moscatel išlaikė savo vaisingumą, tuo pačiu parodydamas senesniems Douro vynams būdingą, medienos ir skrebučio skonį. Butelyje puikiai dera persipynę parfumuoti aromatai ir integruotas rūgšingumas leis Jus mėgautis kiekvienu gurkšniu.
Tai 10 metų senose amerikietiško ąžuolo statinėse brandintas likerinis vynas, kvepiantis cukruotais citrusiniais vaisiais ir turintis gyvybingą minerališką skonį.
2003 m. derlius buvo neįprastai sausas, rugpjūčio mėnesį lijo tik vieną dieną, o iki spalio - nė vieno lašo. Dėl šios priežasties šie metai plačiai laikomi išskirtiniais.
Šis kolekcinis Madeiros vynas buvo brandinamas 37 metus amerikietiško ąžuolo statinėse su prieskoniais ir, kaip ir visi šeimos vynai, šis pradėjo savo senėjimo procesą šiltoje palėpėje Funšalio centre.
Išskirtinis kolekcinis Madeiros vynas, pasižymintis šviežių žolelių aitriu kvapu, kuris persipina su lyg parfumuotomis pievų gėlėmis. Aukštas ir atgaivinantis rūgštingumas puikiai dera prie šio vyno kompleksiško ir minerališko skonio.
Šis kolekcinis Madeiros vynas buvo brandinamas 38 metus amerikietiško ąžuolo statinėse su prieskoniais ir, kaip ir visi šeimos vynai, šis pradėjo savo senėjimo procesą šiltoje palėpėje Funšalio centre.
Virš 36 metų metų vynas perėjo iš šiltesnio viršutinio „Blandy’s“ vyno namelių aukšto, „Sotão de Amendoa“, kur jis praleido pirmuosius 5 metus, į antrą aukštą 25 metus ir pagaliau į aušintuvą pirmuosius likusius 6 metus. Menas surasti tinkamą pusiausvyrą tarp vyno koncentracijos ir šviežumo slypi vyno gamintojo sprendime, kada perkelti vyną į apatinius vėsesnius namelio aukštus.
Šis kolekcinis Madeiros vynas buvo brandinamas 38 metus amerikietiško ąžuolo statinėse su prieskoniais ir, kaip ir visi šeimos vynai, šis pradėjo savo senėjimo procesą šiltoje palėpėje Funšalio centre.
„Blandy’s Terrantez 1976“ buvo brandinamas 21 metus amerikietiško ąžuolo statinėse su prieskoniais. Palyginti jaunas vynas, turint galvoje tai, kad didžioji dalis šeimos vynų yra brandinami daugiau nei 30 metų. Netrukus po minimalaus 20 metų galiojimo laikotarpio buvo nuspręsta vyną išpilstyti, nes buvo vyndariai nusprendė, kad vynas pasiekė nepriekaištingą likerio pusiausvyrą, rūgštingumą ir koncentraciją.
Sodrios gintaro spalvos vynas. Juntamos saldžių prieskonių, vanilės, džiovintų vaisių, abrikosų ir egzotinės medienos natos. Subtiliai išreikšti brendyje mirkytų vaisių, prieskonių, sakingų medžių, tokių kaip kedras, poskoniai. Iš tiesų puikiai subalansuotas kolekcinis madeiros vynas.
Tai labai gryna Sercial vynuogių išraiška pasižyminti šviežumu, nors vynas ir buvo išlaikytas beveik 50 metų statinėje. Puikiai subalansuotas rūgštingumas, su žaismingu gaivių žalumynų poskoniu.
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu. GeraiPrivatumo politika