1980 metu vynas MOSCATEL DOURO 0.50 l

1980 metu vynas Moscatel 1980 – tai intensyvaus aromato Favaios regiono likerinis vynas, puikiai išlaikęs citrusinių vaisų natas.

129,00

Aprašymas

1980 METŲ VYNAS MOSCATEL DOURO 0.50 l

1980 metu vynas Moscatel Douro: kolekcinis moscatel vynas, kolekcinis vynas
Regionas
: Favaios, Douro
Vynuogių veislė: Moscatel Galego Branco
Alkoholio koncentracija  (º) : 19,57%alc./vol.
Vyno klasifikacija: DOC Moscatel do Douro
Techniniai duomenys: pH – 3.48, bendras rūgštingumas – 5.10 g/L tartaric acid Sugar- 148 g/L Baumé – 6.0″
Vynuogynų aukštis virš jūros lygio: nuo 450 iki 580 metrų
Oenologas: Miguel Ferreira

1980 metų vynas MOSCATEL DOURO 0.5 l

Puikus Moscatel Douro vynas. Jame galite rasti gausius senėjimui būdingus aromatus, tokius kaip graikinio riešuto, džiovintos figos, skrebučio ir šokolado. Tai kompleksiškas, tačiau subtilus, salstelėjęs vynas. Pakankamas kiekis rūgštingumo gerai suderintas su gaiviu skoniu ir elegantiškumu.

Vynuogės: Moscatel Galego Branco

Stiprumas: 17,5%

Adega de Favaios

Adega de Favaios – Favaios mieste Douro DOC regione 1952 m. veiklą pradėjusi vyno darykla. Regione vyrauja Moscatel Galego Branco vynuogių veislė. Tai yra pagrindinė vynuogių rūšis, naudojama vyno gamybai. Visoje Portugalijoje puikiai pažįstamas vyno daryklos gaminamas pastiprintas Moscatel ir Porto vynas.

2018 m. Moscatel Colheita 1999 Belgijoje vykusioje tarptautinėje parodoje apdovanota sidabro medaliu. Ne mažesnio dėmesio sulaukia ir putojantys Reserva ir Grande reserva vynai iš moscatel vynuogių. kurių galite rasti ir mūsų Portugališko vyno parduotuvėje. Vyno daryklos gaminamo vyno kaina patiks kiekvienam vyno mėgėjui.

Daugiau informacijos apie Adega de Favaios ir jų gaminamus vynus rasite vyno daryklos paskyroje http://adegadefavaios.pt/idade?goto=http://www.adegadefavaios.pt/#

Papildoma informacija

Gamintojas

Regionas

Butelio dydis

Vynuogių veislė

Metai

Vynas su dėžute

Vynas su dėžute