Kavos pupelės 1 Kg Bogani Coffee Break
Kavos pupelių Bogani Coffee Break sudėtis: 90% Robusta, 10% Arabica. Stipri, sodri, vientisa, kreminės tekstūros kava.
€22,00
Aprašymas
Kavos pupelės 1 Kg Bogani Coffee Break
Kavos pupelės 1 Kg Bogani Coffee Break sudėtis: 90% Robusta, 10% Arabica
Gamintojas: Newcoffee SA, Paredes, Portugalija
Kavos pupelės 1 Kg Bogani Coffee Break
Stipri, sodri, vientisa, kreminės tekstūros kava. Kavos mišinys, sukurtas atsižvelgiant į didelį darbo krūvį turinčių specialistų ir vadovų poreikius. Puikiai tinka pertraukoms tarp susitikimų ar darbo dienos metu.
Trumpai apie kavą
Kava pasižymi begale skirtingų charakterių, skonių ir aromatų. Kavos pupelių skiriamieji ypatumai priklauso nuo jų geografinės kilmės. Visi trys pasaulio kavos auginimo regionai – Lotynų Amerika, Azija ir Afrika – skiriasi savo dirvožemiu, vyraujančiu aukštingumu ir klimatu.
Tai formuoja unikalų kavos charakterį. Single origin – vienos rūšies, iš konkrečios šalies ar regiono kilusios pupelės, pasižyminčios tik joms būdingu charakteriu, sukurtu vietinio mikroklimato. Single origin kavos pupelės suteikia galimybę suprasti kokio skirtingo bei savito skonio ir aromato gali būti skirtingomis sąlygomis auginta kava.
Kavos pupelių mišiniai – kavos pupelių skrudintojo kūrinys. Slaptas receptas gaunamas maišant skirtingas Single origin kavos pupeles, derinant jų charakterius, skonius ir aromatus. Kuo švelnesnis yra kavos pupelių skrudinimas, tuo aiškiau atsiskleidžia kavos unikalumas, užčiuopiami jos skoniai, užuodžiami aromatai.
Kaip paruošti gerą kavą?
Kad kava atskleistų savo charakterį, sumalkite pupeles prieš pat ruošiant kavos puodelį. Jei kavą plikysite puodelyje, sumalkite pupeles truputį rupesniu malimu. Užpilkite šviežiai užvirusiu ir keletą minučių pailsėjusiu vandeniu (rekomenduojama 92-95 C˚). Į vidutinio dydžio puodelį rekomenduojama dėti 2-3 šaukštelius maltos kavos. Užpylus kavą reikėtų palaukti 4–5 minutes, ir tik tada išmaišyti ir gerti.
Kavos pupeles laikykite sandariame inde, kad jų neveiktų šviesa, drėgmė, temperatūrų kaita ir oras.