-
Baltas sausas vynas Senhor Doutor Field Blend 2020 0.75 l
- €16,90
- Senhor Doutor Field Blend 2020 - geras sausas vynas. Gamintojas - Herdade da Maroteira, Alentežo regionas, Portugalija. Veislės sudėtis: Antao Vaz 25%, Arinto 25%, Verdelho 25%, Siria 25%. Tūris: 0,75 L. Stiprumas: 13,5%
- Į krepšelį
-
RESERVA Baltas vynas ODISSEIA Blanco 2017 0.75 l
- €13,99
- „Reserva Branco“, iš dalies fermentuojamas ir brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, sudėtinga vyno paletė apjungia citrusinių vaisių natas su naujos medienos elegancija. Burnoje jaučiamas švelnus rūgštingumas, mineralinis, ilgai išliekantis poskonis.
- Į krepšelį
-
Baltasis vynas CARM Codega do Larinho 2018 0.75 l
- €16,45
- Elegancija ir pusiausvyra yra pagrindinės „CARM Codega do Larinho“ savybės. Aromatai su apelsinų, persikų ir melionų natomis suteikia gaivų ir malonų poskonį.
- Į krepšelį
-
Grande REZERVA vynas Marques D’Almeida Branco 2019 0.75 l
- €20,99
- Baltas vynas Marques D'Almeida Branco 2020: sausas, baltas, grande reserva kategorijos vynas.
- Į krepšelį
-
Baltas REZERVA vynas Marques D’Almeida Branco 2022 0.75 l
- €12,99
- Baltas vynas Marques D'Almeida Branco 2022: sausas, baltas, reserva kategorijos vynas. Revista de Vinhos: 16/20
- Į krepšelį
-
Branco port Monge baltas porto vynas FAVAIOS 0.75 l
- €12,99
- Branco port Monge - baLTAS porto vynas, DOC Douro, Portugalija. Gamintojas: Adega de Favaios. Tūris: 0,75L. Stiprumas: 19%.
- Į krepšelį
-
BRUT NATURE putojantis vynas Quinta dos Termos 2021 0.75 l
- €17,99
- Baltas Brut Nature 2021 putojantis vynas Quinta dos Termos - puikus Portugališkas putojantis vynas. Veislės sudėtis: Baga, Rufete, Fonte Cal, Siria - dvi baltųjų ir dvi raudonųjų vynuogių veislės.
- Į krepšelį
-
Sausas oranžinis vynas Herdade do Lousial 2022 0.75
- €24,99
- Sausas baltas / oranžinis vynas. Veislės sudėtis: Riesling, Siria / Codega do Larinhoa. Unikalus - sūriais, o ne vynu garsėjančio Beira Interior regiono produktas :)
- Į krepšelį
-
- Out of Stock
10Y portveinas / baltas sausas 10Y portas MESSIAS 0.5 l
- €24,99
- Brandinimas: ąžuolinėse statinėse ne mažiau kaip 10 metų. Sausu portu laikomas portveinas, kuriame cukraus kiekis <=65 g/L 90 balų - Robert Parker / The Wine Advocate
- Daugiau
-









