Biodinaminis vynas yra gaminamas taikant biodinaminius metodus ir senąsias vyno gamybos praktikas. Vynmedžiai sodinami ir vynuogių derlius renkamas pagal Mėnulio kalendorių. Naudojamos tik natūralios biologinės ir homeopatinės trašos. Vynuogės skinamos rankomis. Biodinaminis vynas skiriasi nuo įprastinio tiek savo skoninėmis, tiek ir energetinėmis savybėmis. Biodinaminis vynas su retomis išimtimis yra ir ekologiškas vynas.
Subtilūs burbuliukai ir puikus obuolių, kriaušių ir mandarinų skonis. Gėlių aromatai, citrusinių vaisių, kriaušių ir žalių obuolių skoniai. Vynas pasižymi gana aukštu gaiviu rūgštingumu.
Aphros Loureiro 2018 - itin minerališkas baltas, sausas, ekologiškas vynas su vaisių ir gėlių aromatais. Jaučiamos žaliųjų citrinų, apelsinų ir keptų obuolių užuominos.
Ekologiškas, biodinaminis putojantis vynas PET NAT ROSE APHROS PHAUNUS 2021. Veislės sudėtis: Alvarelhão (50%), Vinhão (50%). Tūris: 0,75L. Stiprumas: 11,0%. pH - 3,17. Likutinis cukraus kiekis - 3,9 g/L. Llikutinis SO2 kiekis - 28 mg/L. PET NAT ROSE yra unikalus, vienos fermentacijos metu pagamintas putojantis vynas be papildomų mielių ir cukraus.
Vynas, sukurtas pagal biodinaminės vynuogininkystės koncepciją. Šviesiai rubino spalva, tokia kaip raudonos vyšnios spalva. Stiprus ir patrauklus aromatas. Raudonųjų vaisių aromatai vyrauja subalansuoto brendimo metu. Intensyvus skonis, dominuoja raudonos vyšnios, agrastai, avietės. Vaisinės natos sujungtos su gyvybingu minerališkumu
Vynas, sukurtas pagal biodinaminės vynuogininkystės koncepciją. Tamsi rubino spalva su violetiniu atspindžiu. Aromatas sujungiantis juodus kaulavaisius ir medžio žievės natas. Dominuoja juodųjų slyvų ir labai prinokusių juodųjų vyšnių natos, gervuogių užuominos.
Amforos vynas PHAUNUS AMPHORA LOUREIRO 2021 yra pagamintas iš vietinių Loureiro 100% veislės vynuogių. Rankomis skintas derlius. Sultys spaustos senoviniu būdu. Vynas fermentuotas su odelėmis molinėse amforose. Butelių kakleliai užsandarinti bičių vaško apvalkale.
Biodinaminis raudonas ynas, sukurtas pagal biodinaminės vynuogininkystės koncepciją. Rubino spalvos, aromatas turi stiprią vaisinę išraišką. Aromatinės prinokusių raudonų vaisių, tokių kaip braškės, gervuogės ir raudonos slyvos, natos dominuoja šiame vyne.
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu. GeraiPrivatumo politika