Kolekcinis vynas

Porto Valriz

Very old tawny

Vynas buvo pagamintas 1858 metais "Coimbra de Mattos" vynuogių ūkyje. Tai šiuo metu vienas seniausių paties gamintojo parduodamų porto vynų pasaulyje.

Quinta da DEVESA 1944 portas

Colheita port

Quinta da Devesa 1944 portas: unikalus proginis vynas. Brandinimas: >70 metų, 550 L ąžuolo statinėse. Alkoholio koncentracija: 21,00%. Apdovanojimai: Robert Parker – 95 balai.

Quinta da DEVESA 1969 portas

Colheita port

Quinta da Devesa 1969 portas: unikalus, proginis, baltasis porto vynas. Brandinimas: ~50 metų, 550 L ąžuolo statinėse. Alkoholio koncentracija: 21,00%. Apdovanojimai: Robert Parker – 92 balai.

Quinta da DEVESA 1970 portas

Colheita port

Unikalus, proginis, baltasis porto vynas. Brandinimas: ~50 metų, 550 L ąžuolo statinėse. Alkoholio koncentracija: 21,00%. Apdovanojimai: Robert Parker – 93 balai.

Quinta da DEVESA 1976 portas

Colheita port

Quinta da Devesa 1976 portas: unikalus proginis vynas. Brandinimas: >40 metų, 550 L ąžuolo statinėse. Alkoholio koncentracija: 21,00%. Apdovanojimai: Robert Parker – 94 balai.

KOPKE Colheita 1937 portas

Colheita port

Robert Parker – 94 balai / Jamie Goode – 94 balai / Wine Enthusiast – 93 balai / Revista de Vinhos – 18 balų / Outstanding International Wine & Spirit Competition 2013 – aukso medalis

KOPKE Colheita 1941 portas 0.75 l

Colheita port

Porto vynas Kopke Colheita 1941. Derliaus metai: 1941. Vynuogių veislė: tradicinės Douro regiono vynuogės. Stilius: saldus. Tūris: 0,75L. Stiprumas: 20%. Vynas su dėžute.

KOPKE Colheita 1965 portas 0.75 l

Colheita port

Porto vynas Kopke Colheita 1965. Derliaus metai: 1965. Vynuogių veislė: tradicinės Douro regiono vynuogės. Stilius: saldus. Tūris: 0,75L. Stiprumas: 20%. Vynas su dėžute.

KOPKE Colheita 1966 portas 0.75 l

Colheita port

Porto vynas Kopke Colheita Tawny 1966. Derliaus metai: 1966. Vynuogių veislė: tradicinės Douro regiono vynuogės. Stilius: saldus. Tūris: 0,75L. Stiprumas: 20%. Vynas su dėžute.

KOPKE Colheita 1967 portas 0.75 l

Colheita port

Intensyvi gintaro spalva su žalsvais atspalviais. Dominuoja džiovintų vaisių kvapai su ryškiomis lazdyno riešutų natomis. Gerai struktūrizuotas vynas, juntami švelnūs karamelės ir šokolado poskoniai. Idealiai tinka su graikinių riešutų ir migdolų pyragais. Geriausia patiekti 12–14°C temperatūroje.

Quinta De Loureiro VV 1871 Colheita

Colheita Port

1871 metų derlius; nežinoma išpilstymo data. Tai vienintelis porto vyno butelis

Colheita Port

1959 metu vynas; Išpilstytas į butelius 1971. Šį porto vyno butelį Portugališko vyno ambasada įsigijo aukcione iš privataus pardavėjo.

Real Companhia Velha 1963 Colheita Branco Port

Branco Port

Baltasis („Branco“) portas gaminamas tik iš baltųjų vynuogių veislių, kilusių iš Douro slėnio. 1963 metų derlius; nenurodyta išpilstymo data.

Adega De Favaios​

PORTO MOSCATEL DOURO 1980

Tai intensyvaus aromato Favaios regiono porto vynas puikiai išlaikęs citrusinių vaisų natas. Jame galite rasti gausius senėjimui būdingus aromatus, tokius kaip graikinio riešuto, džiovintos figos, skrebučio ir šokolado. Tai kompleksiškas, tačiau subtilus, salstelėjęs vynas.

CHURCHILL'S 1985 VINTAGE PORT

Vintage Port

„Vintage Port“ yra specifinis „Ruby Port“ stilius, kuris gaminamas tik išskirtiniais metais ir iš prinokusių vynuogių.

Adega De Favaios​

PORTO MOSCATEL DOURO 1989

„Favaios 1989“ yra toks vynas, kuris renkamas ir gaminamas tik tais metais, kai vynuogės pasižymi išskirtine kokybe. Kruopščiai atrinkus geriausias „Favaios“ vynuoges, jos buvo maceruojamos ir fermentuojamos, kaip tradiciškai būdavo daroma šiame regione. 

GRAHAM'S 1991 VINTAGE PORT

Vintage Port

„Vintage Port“ yra specifinis „Ruby Port“ stilius, kuris gaminamas tik išskirtiniais metais ir iš prinokusių vynuogių.

Sandeman 1994 LBV Port

LBV Port

„Late Bottled Vintage“ (LBV) portas yra specifinis „Ruby Port“ stilius, kai spirituotas vynas, pagamintas iš vieno konkretaus derliaus, ilgai brandinamas prieš pilant į butelius. Skirtingai nuo senovinių portų, LBV portai toliau nebebrandina butelyje.

GRAHAM'S 1994 SINGLE HARVEST TAWNY PORT

Vintage Port

„Vintage Port“ yra specifinis „Ruby Port“ stilius, kuris gaminamas tik išskirtiniais metais ir iš prinokusių vynuogių. Fermentuotas pastiprintas vynas 2 metus brandintas masyviose ąžuolo statinėse. 1994 m. metų derlius. Išpilstytas į butelius 2020 m.

CHURCHILL'S 1997 VINTAGE PORT

Vintage Port

Fermentuotas pastiprintas vynas 2 metus brandinamas masyviose ąžuolo statinėse. Išpilstytas į butelius, vynas toliau bręsta, keisdamas skonį, spalvą, aromatus. Taip jis gali būti brandinamas daugelį dešimtmečių.

Quinta Do Vale D.Maria 1999 Vintage Port

Vintage Port

Fermentuotas pastiprintas vynas 2 metus brandinamas masyviose ąžuolo statinėse. Išpilstytas į butelius, vynas toliau bręsta, keisdamas skonį, spalvą, aromatus. Taip jis gali būti brandinamas daugelį dešimtmečių.​

Adega De Favaios​

PORTO MOSCATEL DOURO 1999

Šis medžiu ir kvapniais prieskoniais alsuojantis spirituotas Moscatel išlaikė savo vaisingumą, tuo pačiu parodydamas senesniems Douro vynams būdingą, medienos ir skrebučio skonį. Butelyje puikiai dera persipynę parfumuoti aromatai ir integruotas rūgšingumas leis Jus mėgautis kiekvienu gurkšniu.

Warre's Quinta Da Cavadinha 2001 Vintage Port

Vintage Port

Šis butelis yra vienkartinis senovinis portas iš Warre vynuogynų Quinta Da Cavadinha. 2001 metų derlius; Išpilstytas į butelius 2003 m.

Blandy's

Harvest Malmsey 2012

Skonis prasideda su būdinga Madeiros vynams džiovintų sausų ir pikantiškų vaisių skoniu. Jaučiamos juodosios arbatos ir brendžio skonių natos.

Blandy's

Colheita Verdelho 2008

Tai 10 metų senose amerikietiško ąžuolo statinėse brandintas likerinis vynas, kvepiantis cukruotais citrusiniais vaisiais ir turintis gyvybingą minerališką skonį.

Blandy's

Colheita Malmsey 2004

„Blandy's Malmsey 2004“ buvo brandinamas 14 metų amerikietiško ąžuolo statinėse su prieskoniais. Skonio paletė: kepinti riešutai, džiovinti vaisiai.

Blandy's

Colheita Bual 2003

2003 m. derlius buvo neįprastai sausas, rugpjūčio mėnesį lijo tik vieną dieną, o iki spalio - nė vieno lašo. Dėl šios priežasties šie metai plačiai laikomi išskirtiniais.

Blandy's

Colheita Sercial 2002

„Blandy‘s Colheita Sercial 2002“ 14 metų buvo brandinamas amerikietiško ąžuolo statinėse su prieskoniais naudojant tradicinę „Canteiro“ sistemą.

Blandy's

Colheita Malmsey 1999

„Blandy's Malmsey 1999“ buvo brandinamas 16 metų amerikietiško ąžuolo statinėse su prieskoniais. Vynas tamsios rubino spalvos.

Blandy's. Kolekcinis vynas

Malmsey 1981

Šis kolekcinis Madeiros vynas buvo brandinamas 37 metus amerikietiško ąžuolo statinėse su prieskoniais ir, kaip ir visi šeimos vynai, šis pradėjo savo senėjimo procesą šiltoje palėpėje Funšalio centre.

Blandy's. Kolekcinis vynas

Terrantez 1980

Išskirtinis kolekcinis Madeiros vynas, pasižymintis šviežių žolelių aitriu kvapu, kuris persipina su lyg parfumuotomis pievų gėlėmis. Aukštas ir atgaivinantis rūgštingumas puikiai dera prie šio vyno kompleksiško ir minerališko skonio.

Blandy's. Kolekcinis vynas

Sercial 1980

Šis kolekcinis Madeiros vynas buvo brandinamas 38 metus amerikietiško ąžuolo statinėse su prieskoniais ir, kaip ir visi šeimos vynai, šis pradėjo savo senėjimo procesą šiltoje palėpėje Funšalio centre.

Blandy's. Kolekcinis vynas

Verdelho 1979

Virš 36 metų metų vynas perėjo iš šiltesnio viršutinio „Blandy’s“ vyno namelių aukšto, „Sotão de Amendoa“, kur jis praleido pirmuosius 5 metus, į antrą aukštą 25 metus ir pagaliau į aušintuvą pirmuosius likusius 6 metus. Menas surasti tinkamą pusiausvyrą tarp vyno koncentracijos ir šviežumo slypi vyno gamintojo sprendime, kada perkelti vyną į apatinius vėsesnius namelio aukštus.

Blandy's. Kolekcinis vynas

Terrantez 1978

Madeiros vynas Blandys 1978 Terrantez 43 metus brandintas amerikietiško ąžuolo statinėse.

Blandy's. Kolekcinis vynas

Terrantez 1977

Šis kolekcinis Madeiros vynas buvo brandinamas 38 metus amerikietiško ąžuolo statinėse su prieskoniais ir, kaip ir visi šeimos vynai, šis pradėjo savo senėjimo procesą šiltoje palėpėje Funšalio centre.

Blandy's. Kolekcinis vynas

Terrantez 1976

„Blandy’s Terrantez 1976“ buvo brandinamas 21 metus amerikietiško ąžuolo statinėse su prieskoniais. Palyginti jaunas vynas, turint galvoje tai, kad didžioji dalis šeimos vynų yra brandinami daugiau nei 30 metų. Netrukus po minimalaus 20 metų galiojimo laikotarpio buvo nuspręsta vyną išpilstyti, nes buvo vyndariai nusprendė, kad vynas pasiekė nepriekaištingą likerio pusiausvyrą, rūgštingumą ir koncentraciją.

Blandy's. Kolekcinis vynas

Bual 1972

Sodrios gintaro spalvos vynas. Juntamos saldžių prieskonių, vanilės, džiovintų vaisių, abrikosų ir egzotinės medienos natos. Subtiliai išreikšti brendyje mirkytų vaisių, prieskonių, sakingų medžių, tokių kaip kedras, poskoniai. Iš tiesų puikiai subalansuotas kolekcinis madeiros vynas.

Blandy's. Kolekcinis vynas

Sercial 1968

Tai labai gryna Sercial vynuogių išraiška pasižyminti šviežumu, nors vynas ir buvo išlaikytas beveik 50 metų statinėje. Puikiai subalansuotas rūgštingumas, su žaismingu gaivių žalumynų poskoniu.

Išmėginkite geriausius pasaulyje

Kur mus rasti?