Grenadino spalva, kompleksinis ilgai išliekanti aromatas. Juntamos laukinių uogų ir prieskonių natos. Gerai subalansuoti taninai ir rūgštingumas. Kompleksinis ir elegantiško skonio vynas vartoti arba saugoti / brandinti.
Cartuxa raudonas vynas 2017 - raudonas rūšinis sausas vynas patenkantis tarp 1% geriausių Pasaulio vynų (Vivino). Alentežas, Evora regionas. Subalansuoto skonio tamsios rubino spalvos vynas. Ąžuolo, vanilės, šokolado ir kakavos natos. Slyvų, mėlynių, juodų vaisių, odos dūmų ir žemės poskoniai.
18 mėnesių brandintas naujose prancūziško ąžuolo statinėse. Koncentruota tamsiai violetinė spalva. Intensyvūs kvapai su labai intensyviu smulkintų gervuogių aromatu. Visavertis ir labai aromatingas. Burnoje jaučiasi labai prinokę tvirti taninai. Geras rūgštingumas ir ilgas poskonis.
Touriga Nacional unoaked raudonas vynas "Touriga vai Nua" 2021 - sausas Alentežo regiono vynas. Robert Parker 90/100 (2019), Robert Parker 90/100 (2015)
Raudonas vynas Douro Superior Touriga Nacional 2019, DOC Douro, Portugalija. Gamintojas: Quinta da Devesa. Sudėtis: Touriga Nacional 100%. Tūris: 0,75 L. Stiprumas 14,5%. Apdovanojimai: 25th Berlin Wine Trophy 2021 - aukso medalis, 9th Asia Wine Trophy - sidabro medalis, Concours Mondial Bruxelles 2021 - sidabro medalis.
Raudonas vynas Syrah Cem Reis Reserva Tinto 2019: Herdade da Maroteira, Alentežas IGP, Portugalija. Veislės sudėtis: Syrah 100%. Tūris: 0,75 L. Stiprumas: 16,0%. Dera su: raudona mėsa, žvėriena, mėsios gaminiais. Nerekomenduojama derinti su aštriais patiekalais.
2002 metais Setubalio regione įkurta vyndario António Saramago vyno darykla. Įmonės gamybos tradicija remiasi 3 pagrindiniais principais: ypatingai aukšta kokybe, Portugališko identiteto puoselėjimu ir aistra kūrybai.
24 mėnesius brandintas naujose prancūziško ąžuolo statinėse ir 12 mėnesių butelyje. Koncentruota tamsiai violetinė spalva. Intensyvūs kvapai su labai intensyviu smulkintų gervuogių, mėlynių aromatu. Sudėtingumą lemia gilūs gėlių kvapai ir skrudintos statinės natos.
Itin gaivus ir intensyvus aromatas, kuriame vyrauja laukinių juodųjų vaisių ir juodųjų vyšnių natos, subalansuotos viliojančiais „saldymedžio niuansais“, o skonį akomponuoja medienos natos. Skonis yra labai koncentruotas, karštas, tvirtų taninų ir lygios tekstūros.