Putojantis vynas 9L Salmanazar Velha reserva Bruto 2011 - puikus, tradiciniu būdu, Tavora Varosa regione pagamintas Portugališkas putojantis vynas. Išskirtinio dydžio ir 9 litru vyno butelis.
Putojantis vynas 6L Imperial Velha Reserva Bruto 2011. Gamintojas: Caves da Raposeira, S.A. Brandinimo trukmė: 7 metai. Oenologas: Prof. Orlando da Costa Lourenço PH: nuo 3,0 iki 3,2. Cukraus kiekis: 7,0 g/l Puikus 6 litrų putojančio vyno butelis.
Moscatel de Setubal JMS Superior 1998 - Moscatel (100%) vynuogių likerinis vynas. Gamintojas: Antonio Saramago Vinhos. Stiprumas: 19,5%. Dera su: desertais.
Itin gaivus ir intensyvus aromatas, kuriame vyrauja laukinių juodųjų vaisių ir juodųjų vyšnių natos, subalansuotos viliojančiais „saldymedžio niuansais“, o skonį akomponuoja medienos natos. Skonis yra labai koncentruotas, karštas, tvirtų taninų ir lygios tekstūros.
Madeiros vynas 30 metų BLANDYS BUAL 0.50 l. Išpilstymo metai: 2016. Vynuogės: Bual. Stilius: pusiau saldus. Tūris: 0,5 L. Stiprumas: 20%. Vynas su dėžute
Quinta das Lamelas 30 metu porto vynas: DOC Douro, Portugalija. Veislės sudėtis: Touriga Nacional, Tinta Barroca, Touriga Franca. Stiprumas: 20%. Tūris: 0,75 L. Puikus proginis porto vynas.
Puikus baltasis 40 metu porto vynas iš Quinta das Lamelas. Brandintas 40+ metų. Itin sodrios gintaro spalvos. Išsiskiria gerai subalansuotu rūgštingumu, meduolių, razinų, slyvų ir apelsinų žievelių natomis. Ragaujant jaučiamas saldus tabakas, oda ir šokoladas.
Biodinaminis raudonas ynas, sukurtas pagal biodinaminės vynuogininkystės koncepciją. Rubino spalvos, aromatas turi stiprią vaisinę išraišką. Aromatinės prinokusių raudonų vaisių, tokių kaip braškės, gervuogės ir raudonos slyvos, natos dominuoja šiame vyne.