Antonio Saramago branco - baltas sausas Setubalio regiono vynas. Gamintojas: Antonio Saramago Vinhos. Veislės: Antão Vaz, Arinto, Verdelho. Stiprumas: 13,4%. Dera su: žuvies patiekalais, minkštu sūriu.
Vynas atrodo lyg krikštolinis. Juntamas gaivus, citrusinių ir tropinių vaisių aromatas. Vynas subalansuoto vaisinio skonio. Iš tiesų geros kokybės, nebrangus baltas vynas.
Baltas Alentežo regiono vynas Monte de Pinheiros Branco 2021 - puikus Alentežo regiono Portugališkas vynas. Harmoningas Antão Vaz, Roupeiro ir Arinto vynuogių veislių mišinys.
PERA MANCA - Cartuxa vyninės šedevras. Geriausias tarp geriausių ne tik Alenteže, bet ir visoje Portugalijoje. Raudonas PERA MANCA vynas yra ne tik prabangus bet ir brangus vynas. Vyno butelio kaina siekia daugiau nei 300 eurų. PERA MANCA yra kultinis pietų Portugalijos vynas. Analogiškai BARCA VELHA vynui, kuris pasiekęs šlovės viršūnes šiaurinėje Portugalijoje. Baltasis vynas PERA MANCA yra gaminamas iš…
Baltas sausas Setúbal regiono vynas. Gamintojas: Antonio Saramago Vinhos. Veislės sudėtis: Antão Vaz ir Arinto. Stiprumas: 13%. Dera su: žuvies patiekalais, minkštu sūriu.
Concours Mondial BRUXELLES 2023: Putojančių vynų kategorijoje Putojantis vynas Favaios Bruto Grande Reserva 2013 didžiojo aukso medalio / Grand Gold Medal laimėtojas!
Oranžiniu vynu vadinamas baltas vynas, kuris buvo brandinamas su odelėmis. Toks vyno gamybos būdas įtakoja vyno spalvą bei skonines charakterisktikas. Oranžinis vynas Laranja Mecanica by Antonio Macanita 2020: Robert Parker 90/100 (2020), Wine Enthusiast 90/100 (2020)
Dauguma vynų, kuriuose naudojma regiono kilmės nuoroda DOC Bucelas, yra pagaminti iš Arinto vynuogių. Įstatymai numato, kad DOC Bucelas vyne Arinto dalis turi būti didesnė nei 75 proc. Tuo būdu, Bucelas yra vienintelis Portugalijos regionas, kuriame DOC kategoriją gali gauti tik baltieji vynai.
Puikus vynas. Juntamos baltųjų vaisių, medienos ir vanilės natos. Subalansuotas ir ilgai išliekantis poskonis. Dera su jūros gėrybėmis, vištiena, kalakutiena, žuvimi ir žuvies patiekalais. Rekomenduojama patiekti 10-12ºC
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu. GeraiPrivatumo politika