Reserva porto vynas Quinta do Javali. Intensyvi rubino spalva. Vyrauja prinokusių raudonų vaisių natos. Ryškus slyvų ir figų aromatas. Burnoje jaučiami prinokusių vaisių, slyvų poskoniai.
Labai šviesios spalvos, primenantis rožinį de Provence, vynas turi gėlių natų aromatą ir mažų raudonų vaisių poskonį. Roze vynas Odisseia - šviežias, subalansuotas ir gastronomiškas vynas. Patraukli vyno kaina.
Putojantis bruto vynas Quinta de Lemos Gege Rose 2020. Veislės sudėtis: Touriga Nacional. Stiprumas: 11,5%. Juntami sunokusių vaisių aromatai, gausu šviežių braškių ir aviečių natų. Subalansuotas rūgštingumas. Apdovanojimai / Awards: Vinho Grandes Escolhas 16 balų / points Revista de Vinhos - 17 balų / points
Baltas sausas vynas Cem Reis Viognier Branco 2020: Herdade da Maroteira, Alentežas IGP, Portugalija. Veislės sudėtis: Viognier 100%. Tūris: 0,75 L. Stiprumas: 14,0%. Dera su: žuvies patiekalais, jūros gėrybėmis, griliuje kepta balta mėsa.
CARTUXA ROSE BRUTO Espumante 2014 - putojantis roze sausas vynas. Putojantis vynas iš Alentežo / Alentejo regiono. Vien dėl to verta paragauti. Intriguoja ir veislės sudėtis: Touriga Nacional 100%. Prabangus vynas, norintiems pirkti putojantį vyna. Vynas pirkti.
Putojantis vynas 2002 išsiskiria riešutų, vanilės, skrebučių ir kavos aromatais. Ryškiai geltonos spalvos putojantis vynas Murganheira Grande Reserva Bruto - elegantiškas ir delikatus išskirtinės vyno daryklos kūrinys.
Baltas sausas Setúbal regiono vynas. Gamintojas: Antonio Saramago Vinhos. Veislės sudėtis: Antão Vaz ir Arinto. Stiprumas: 13%. Dera su: žuvies patiekalais, minkštu sūriu.
Raudonas Setubalio regiono vynas. Gamintojas Antonio Saramago Vinhos. Veislės sudėtis: "Castelao", "Alicante Bouschet". Stiprumas: 14,1%. Dera su: griliaus mėsa, žuvies patiekalais, minkštu sūriu.
24 mėnesius brandintas naujose prancūziško ąžuolo statinėse. Koncentruota tamsiai violetinė spalva. Intensyvūs kvapai su labai intensyviu smulkintų gervuogių aromatu. Visavertis ir labai aromatingas. Burnoje jaučiasi labai prinokę tvirti taninai. Geras rūgštingumas ir ilgas poskonis.
Itin gaivus ir intensyvus aromatas, kuriame vyrauja laukinių juodųjų vaisių ir juodųjų vyšnių natos, subalansuotos viliojančiais „saldymedžio niuansais“, o skonį akomponuoja medienos natos. Skonis yra labai koncentruotas, karštas, tvirtų taninų ir lygios tekstūros.